RockStation

Jövőre jön az új Saxon album

2017. június 17. - theshattered

saxon_2015.jpgThunderbolt címen fog megjelenni a várhatóan jövő év januárjában megjelenő új Saxon album, amit a 2015-ös Battering Ram utódja lesz a sorban. Az Andy Sneap által producertelt korongon egy Motörhead előtti tisztelgés is lesz, erről Biff Byford árult el egy pár gondolatot.

"A címe az lesz, hogy They Played Rock And Roll, mert ezt mondta Lemmy annak idején minden este. Lényegében a '79-'80 körüli Motörheadről fog szólni, körülbelül a No Sleep 'Til Hammersmith környékéről, mert azon a turnén voltunk ott velük mi is. Szóval igazából a bandáról szól, meg a zenéjükről. Megkértem Nibbset, hogy írjon nekem valami Motörheades zenét és megtette. Nagyon Motörheadesen hangzik, de mégsem az, ha érted, mire gondolok."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5912599671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum