RockStation

Néhány tény, amit tudni érdemes a Ghost-vezérről

2017. augusztus 20. - theshattered

tobiasforgepapaghostunmaskedofficial_638.jpgTöbben hallhattátok már, hogy a napokban elárulta valódi személyiségét a Ghost vezére, agya, Papa Emeritus, azaz Tobias Forge. Az énekes kilétét már jó ideje tudni lehetett, hiszen a Rob Zombieval közös fotótól kezdve a volt tagok kitálalásán át sok helyen találkozni lehetett vele, de most a pár hete ismertetett svéd rádióadásban elárult magáról néhány érdekességet is. Ezek nagyjából a következők:

Az énekes - elmondása szerint legalábbis - nagy haverságban van az ördöggel, a tinédzserkora óta segít neki átverekedni magát a nehezebb napokon. Na, persze az ördögimádatot nem lehet egyértelműen rányomni, mint bélyeget, a mai világnézete többminden kombinációjából áll össze - itt kerül nála a képbe a Star Wars is.

Forge nagy lemezgyűjtő, főleg a vinyleket vásárolja hegyekben. Ő úgy tekint rá, mint egy befektetésre, habár eladni sosem akarja majd őket. Egyébként mindenféle stílusból gyűjt, elsősorban a ritkaságokat kutatja.

Úgy látja, hogy a svéd jólétnek köszönhető, hogy ennyi jó zenekar van arrafelé, akár az ismert, akár az underground formációkat nézzük. Úgy érzi, valami van arrafelé, ami egyfajta garanciát jelent arra, hogy az ottani zeneszerzők csakis jó zenéket tudnak kreálni. De persze szerinte nagy segítség a svéd jóléti állam is.

Az anyukája nagyon büszke rá, mindenkinek elmondja, ki is ő, még akkor is, amikor nem lehetne. Vagyis nem lehetett volna. Ugyanis kitálalta az eddig is ismert tényeket: ő Tobias Forge. A Ghost főnöke. Most már legalább "ezt is tudjuk". Mennyivel szebb lett a világ, ugye?

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3212764610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum