RockStation

Az As Lions lesz az Alter Bridge előzenekara!

2017. szeptember 18. - sunthatneversets

as_lions_2.png

Amikor 2015-ben az As Lions összeállt, az énekes, Austin Dickinson azt a célt tűzte ki maguk elé, hogy a legnagyobb, legvagányabb hard rock zenét tolják, amit csak tudnak. Az ötfős londoni banda egy évvel később már első EP-je, az Aftermath megjelenésének örülhetett. Indulásuktól teltházas koncerteket adtak Angliában, egyre nagyobb helyeken és ambíciókkal, sok pozitív sajtóvisszhanggal, valamint egyre növekvő és elkötelezett rajongói bázissal. Ez a villámstart meg is hozta az amerikai lemezszerződést, így debütáló albumuk már az Államokban készült.

Bruce Dickinson (Iron Maiden) fiának csapata mégis a koncerteket részesíti előnyben, ahogy megfogalmazták: “Élőben játszani olyan, mint valami fura terápia. Mint ha levennéd a táskád a hátadról, és kilépnél a napi gondjaidból. Szeretnénk, ha ezt át tudnánk adni mindenkinek, aki eljön a koncertjeinkre.”

Az As Lions már útrakész, alig várják, hogy erőteljes fellépéseikkel eljussanak minden rajongójukhoz. Például október 22-én a Budapest Arénába, az Alter Bridge előzenekaraként. Jegyek még kaphatók a Ticketpro országos hálózatában, valamint a www.livenation.hu és a www.ticketpro.hu oldalakon keresztül.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7412872578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum