RockStation

Punklegendák februárban a Barba Negra Music Clubban!

2017. szeptember 30. - csigaur

ab.jpg

Február másodikát már most jobb, ha bevési minden punk a naptárjába, hiszen egy elég rendhagyó koncertet hozott tető alá a Punk Rock Maraton crew! A negyven lesz az a bűvös szám, amiről szól ez az este. Hogy értsd, miről írunk, lapozz! 

Érkezik a 40 éves Uk Subs, ahol Charlie Harper jövőre már a 74. életévét fogja taposni! Elég komoly a sztori! Az estéhez csatlakozott a szinten 40-es Peter And The Test Tubie Babies, akiknek ugye be volt hirdetve már egy budapesti koncert, de az végül "technikai okok" miatt elmaradt. Most pedig 100%, hogy itt lesznek. A legfrissebb név, szintén a "klasszik" punk kategóriába tartozik. Gondolom nem kell bemutatni az Anti-Nowhere League csapatát sem.

De ez még nem a teljes felhozatal, október másodikán érkezik az új név és a jegyinformáció! Facebook esemény.

abb.jpg

abbb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3112911181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum