RockStation

Szünetre vonul az Opeth, majd egy várhatóan "csavaros" lemezzel térnek vissza

2017. október 04. - theshattered

opeth.jpgAz utóbbi pár Opeth lemez nem váltott ki egyértelmű lelkesedést a rajongótáborban. Ki-ki hogy értékeli, azért voltak jó pillanatok azokon a korongokon is. Viszont Mikael Akerfeldt úgy döntött: most egy kicsit pihenőpályára rakja a zenekarát, az új lemez leghamarabb is 2019 közepére, végére lesz várható. Viszont azt elárulta, hogy valamikor a jövőben milyen anyagot készül lepakolni a nagyközönség számára.

"A Sorceress számomra ódivatú lett. Szeretnivaló lemez, de egyszerűen nincs 'ott'. Nem lovaglok rajta, mert már régi sztori. Nem úgy tekintek rá, mint egy bármilyen reménysugárra. Egyszerűen egy lenyomata annak, amit akkor csináltunk, remélem, hogy legközelebb valami más fogunk csinálni és remélem, valami csavarosabb anyag lesz. Semmi szükséges felhajtás, csak legalább legyen benne csavar."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6312925307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum