RockStation

Megkezdődött a Decapitated kiadatása, további részletek derültek ki

2017. október 06. - theshattered

decapitated_2017_1.jpgA Decapitated ügye a metalzene utóbbi időkben leginkább előtérbe került esete. A lengyel death metalosok az amerikai turné közben lettek letartóztatva, először emberrablás, majd csoportos nemi erőszak vádjával, ezeket a zenekar tagjai tagadták. Most, hogy beindult az egész eljárás és kiadatási ügy, kiderült egy pár új részlet, ami kicsit más fénybe helyezi az esetet.

A csapat szóvivője szerint "Vannak szemtanúink, akik bizonyítani tudják, hogy a vádló fél a zenekart szabad akaratból látogatta meg, valamint jó körülmények között távozott onnan. A vádlónak 2014-ig visszamenőleg vannak jegyzett esetei, amelyekben a rendőrségnek valótlan információkkal szolgált."

Egy magát megnevezni nem kívánó, de a zenekart védelmébe vevő személy szerint a vádlók a zenészeket már olyan szinten tapogatták, hogy már a biztonságiak segítségét kérték.

Elmondta a rendőrségnek, hogy a felszerelés elpakolása után látta, hogy a buszajtónál egy nő egy átlátszó folyadékot, feltehetőleg alkoholt ivott. Később látta, hogy mind a két nő a busz ajtajánál cigarettázik. Az utolsó, amit látott, hogy az állítólagos áldozatok barátja nyugat felé megy, a nővel telefonálva. A nő mindennél mérgesebbnek tűnt.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3212933019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum