RockStation

Jövő októberben Budapestre jön a The Rasmus

2017. december 04. - sunthatneversets

rasmus2017.jpg

Igen, van élet az In the Shadows után - a 2000-es évek elején tinilányok millióit elvarázsoló The Rasmus a Sziget nagyszínpada és több klubbuli után az A38 Hajón adja következő budapesti koncertjét 2018 októberében! A buli apropója ráadásul nem a nosztalgia lesz: legújabb, Dark Matters című albumuk 2017 októberében jelent meg, amivel több kontinenst érintő turnéra indultak. Magyarországra hat évvel legutóbbi, az azóta bezárt Club 202-ben tartott koncertjük után térnek vissza.

A 2003-as slágerükkel világhírnévre szert tevő Rasmus 2012-ben adott ki utoljára nagylemezt, miután a zenekar hosszabb szünetre vonult. Lauri Ylönen ekkor Los Angelesbe költözött, és úgy tűnik, hogy pont erre az árnyékba húzódásra volt szüksége a Rasmusnak: Kalifornia hatása több új dalt ihletett az új lemezen, amivel bebizonyították, hogy megvan még bennük az In the Shadows energiája. További infók a koncertről ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2413427263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum