RockStation

Új lemezen dolgozik az Amorphis

2018. január 26. - theshattered

0amorphis2016_39.jpgÚjra stúdióba vonult a finn folk/prog-metal alapvetés Amorphis. Az északiak a 2015-ös Under The Red Cloud utódjának munkálataiban már meglehetősen előrehaladott állapotban vannak, így ha minden jól megy, még idén kézbe vehetik a rajongók az anyagot, mely az első lesz Niclas Etelävuori basszer kiszállása óta.

Így szól a hivatalos közlemény: "Az elő-produkciós folyamat már majdnem kész, a felvételek nagy része is megvan. De a zenekar egyáltalán nem akarja elsietni a dolgokat, kihasználja az időt, hogy kidolgozzák a részleteket, így meglehetősen lenyűgöző meglepetetések fognak titeket érni: plusz sávok igazi vonós és furulyasávokkal, nagyzenekari kompozíciók és kórusok! Ráadásul ez lesz az első alkalom, hogy az emberek hallani fogják a dalszövegírót, Pekka Kainulainent a lemezen, ő finn beszéddel járul hozzá az összképhez."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6813604739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum