RockStation

Októberben Budapestre jön új lemezével a Kamelot!

2018. február 10. - sunthatneversets

kamelot_2018.jpg

Pár napja a zenekar Facebook oldalán a szemfülesek már elcsíphették, hogy a Kamelot soron következő turnéján útba ejti Magyarországot is. A hír igaz, a zenekar új lemezével október 9-én érkezik Budapestre, a Barba Negra színpadára.


Shadow Theory címmel április 6-án jelenik meg az új Kamelot album, a 2015-ös Haven folytatása, amit Sascha Paeth producerrel rögzítettek, az anyag maszterelését pedig Jacob Hansen végezte. Az új Kamelot albumon lesznek vendégek is, Sascha mellett Lauren Hart énekesnő a Once Humanből, valamint a Beyond The Black énekesnője, Jennifer Haben, viszont a lemezen már nem játszik Casey Grillo dobos, akinek a helyét a Firewindből ismert Johan "Jo" Nunez vette át. A koncertre különleges vendégek is érkeznek, de erről majd később! Addig is további infók ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2913651160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum