RockStation

All I See Is War - Hamarosan érkezik az új Sevendust CD

2018. március 01. - theshattered

sevendustfeb2018promo_travisshinn_638.jpgMájus 11-én jelenik meg a Sevendust legfrissebb nagylemeze, az immáron a Rise Records által gondozott All I See Is War. A 2015-ös Kill The Flaw utódjáról a borítón kívül eddig semmit nem ismerünk, viszont azt lentebb meg tudjuk mutatni egy rövidebb nyilatkozat társaságában.

A lemezfelvételekről tehát a következőket árulta Lajon Witherspoon énekes: "Többet dolgoztunk az elmúlt 33 napban, mint eddig egész életemben. Tizennégy napnyi éneket kilenc nap alatt intéztem el, hogy behozzam azt az időt, amit elvesztegettünk. De ez azért is volt, mert jól éreztem magam és voltak olyan napok, amikor két dalt is megcsináltam. Egy élmény volt Elvisszel (Michael "Elvis" Baskette, producer) és Jeffel (Moll, hangmérnök) dolgozni. Nem akarok elvenni semmit sem a többi producer érdemeiből, de számomra ez volt az eddigi legjobb lemezfelvétel egész életemben. Talán azért lehetett, mert már öregszem és tudom, hogy mi is folyik körülöttem, de ahogy dolgozott, meg ami dolgokat tud a zenéről, az valami teljesen más - még sosem láttam ilyet."

sevendustalliseeiswarcd-square.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8713706170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum