RockStation

Befejezte az új album felvételeit a Madball

2018. március 08. - theshattered

madballstudiojan2018_638.jpgElkészültek a For The Cause felvételei. A Rancides Tim Armstrong segítségével felvett új Madball album megjelenési idejét egyelőre még nem tudni, viszont az biztos, hogy a keverési és produceri feladatokat egy másik nagy név, Tue Madsen vállalta magára. Még ha eddig nem vártuk volna eléggé a CD-t, az egyik dalban Ice-T is vendégszerepel a Body Countból, úgyhogy tessék élezni a füleket, hamarosan jön a jóság, amit még az időközben távozó Matt Henderson pengetett fel!

Freddy Cricien, énekes ezt mondta a felvételekről: "Timmel régóta ismerjük egymást. Egy régi jó barát és nagyon tehetséges srác... minden van! Önerőből legenda lett. Ő hívott meg, hogy vegyük fel nála a lemezt és minden magától összeállt. Az első naptól kezdve tisztelte a zenekart, nagyon örült, hogy ennek a részese lehetett. Megtisztelt, hogy vele dolgozhattunk."

Hoya Roc basszer ezt tette hozzá: "Van egy igazi, jó albumunk. Olyan, mint a Ponyvaregény. A hardcore mindegyik ágát belevontuk. Úgy érezzük, valami különleges van a tarsolyunkban."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5613724158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum