RockStation

...de mit szólt a Tankcsapda a Metallica feldolgozáshoz?

2018. április 06. - theshattered

0metallica2018_13_eredmeny.jpg

Tegnap este óta a Metallica Tankcsapda-feldolgozásától hangos a magyar internet világa. Persze, sejthető volt, hogy valami nevesebb dal kerül majd elő, de hogy pont A Legjobb Méreg lesz az, arra nagy összegben nem tippeltünk volna. De hogy lássátok, mennyire nem előre tervezett megmozdulás volt, a Tankcsapda maga is meglepődött a dolgon, melynek a Facebookon is hangot adott.

Aki barlangban töltötte az elmúlt egy napot annak mutatjuk miről van szó:

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4213814160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LiBaSz 2018.04.06. 23:13:08

hát persze hogy igen a legjobb fém dioxid - Laciék - csók! adjátok át - mindenkinek - vasárnap irány ikszelni! peace out

Figy L M 1 ideYEeeah 2018.04.07. 17:28:19

@Hippie Snowflake: Mit vártál, hogy majd az eredetinél is jobban előadják? Ez csak egy részlet volt a számből a Metallica 50%-ától. Egy gesztus volt tőlük csak nekünk magyaroknak.
Tankcsapda és Metallica rajongóknak pedig egy különleges élmény, mert még egy ilyen nem lesz.

Makacs Folt 2018.04.07. 22:15:21

@Hippie Snowflake: Húgylé? Tudod, te mekkora kínlódás lehetett neki a magyar kiejtést bemagolni? Egyetlen koncertért? Ráadásul a Méregnek hosszú és bonyolult a szövege. És nem papírról olvassa!

Nebelraser 2018.04.08. 06:00:22

@Makacs Folt: Nem papírról, hanem valószínűleg teleprompter-ről.
Viszont mindenképpen tiszteletreméltó, hogy rászánták az időt, hogy megtanulják a dalt - és az sem lehet könnyű, hogy a különböző koncert-helyszíneken ugyanezt a játékot játsszák el, egy helyi számmal. Szóval minden elismerésem.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum