RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala /vol.14

2018. április 08. - sunthatneversets

nervosaband2018.jpg

Már mondani se kell, ha hétvége ... Mai dalmegosztásunkban svéd retro rock, brazil csajthrash, amcsi izommetál, metalcore ikon és keresztény tematikájú death/grindcore. Szóval, mint a búcsúban ....

GRAVEYARD - Please Don't


Május 25-én érkezik a sebtiben feloszlott majd újjáalakult Graveyard új albuma Peace címmel. A svéd retro rockerek a héten egy jópofa videó kíséretében az első dalt is kidobták a lemezhez Please Don't címmel.


NERVOSA - Never Forget, Never Repeat


A brazil csajokból álló thrasher trió, a Nervosa június 1-jén a Napalm Recordsnál jelenteti meg új albumát Downfall Of Mankind címmel. Az első új dal Never Forget, Never Repeat címre hallgat és a szart is kirugdossa mindenkiből.


FIVE FINGER DEATH PUNCH - Fake


Május 18-án érkezik az új Five Finger Death Punch lemez is, ami szerint a hetedik lesz a sorban. Itt is kint az első single, amely a Fake címre hallgat. Kraft ebben is van rendesen.


BLEEDING THROUGH - Set Me Free


Szinte a semmiből tért vissza metalcore stílus korábbi élcsapata, a Bleeding Through. Új lemezük a Nuclear Blast labeljénél a SharpTone-nál érkezik május 25-én Love Will Kill Us Al címmel. A lemezen megtalálható a fenti tétel is.


IMPENDING DOOM - The Wretched And Godless


Június 22-én, öt év várakozás után megjelenik az Impending Doom új nagylemeze, a The Sin And Doom, Vol. II. A keresztény tematikájú death / grindcore brigád új korongjáról már elérhető egy tétel is, a The Wretched And Godless, amely természetesen könnyed és dallamos, ahogy el is várhatjuk tőlük.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8813815756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum