RockStation

Közeleg a stoner kecske éjszakája!

2018. április 10. - KoaX

27971638_777085989158737_7006771005649919517_n.jpg

MÁJUS 18-ÁN a félelmetes stoner kecske körbejárja Budapest utcáit a Dürer Pincét keresve, és ott megérezvé a fű kellemes illatát, nyugovóra tér. Így tudja megtekinteni az olasz Bang Bangalow-t (ajánlatos meghallgatni) az osztrák Why Goats Why-t és High Transitiont, magyar vonalról pedig az ANTAL zenekart. További ízelítőért nyomogasd a tovább gombot.

"Az olasz Bang Bangalow csattogós basszuskiállásaival és viszki-mart orgánumával fogja megmozgatni az elsatnyult vádlijaitokat. Mindeközben undorító mennyiségű sört fogtok elfogyasztani. Hiszen szeretitek a sört és ezt ti is tudjátok. Ezek igazi türhő sztónert játszanak. Olyat, mint amilyenre a sörözésen kívül csak a baszásra gondol az ember. De lehet, hogy arra sem. Annyira nem kell sok mindent hozzáfűzni, elég egyértelmű miről szól ez az egész"

"Szokatlan módon az osztrák Why Goats Why már egy kicsit grooveosabbnak/rokkosabbnak fog hatni. Kicsit olyan, mintha egy kamionban ülnél 3-4 nap nem fürdés után leizzadva és szarul éreznéd magad mindettől. De mivel egyébként szereted a munkád, ezt totál tárgyilagosan meséled el másoknak és nincs benned semmi sértődés. Azt fogjátok hinni, hogy csak képzelődtök, de nem fogtok képzelődni. Persze lesz majd kivétel aki erősíti a szabályt. Ezek annyira akarnak nektek játszani, hogy a zenekar fontembere bevárja a gitárost majd Bécsben este hatkor és padlógázzal baszatnak majd Budapest legjobb pincéjébe zenélni. Ezek a fiatal arcok nem rég készültek el a debüt lemezükkel és minden bizonnyal szeretnének meghúzni pár fiatal kis csajt, ezért pedig egy kicsit szenzuálisabban élik rokkot, de nem kell megijedni, mert ezt nagyon jól csinálják"

"Az úgyszintén osztrák High Transition Viszont egyenesen félelmetes. Először azt fogod hinni, hogy nem érted miről van szó. de aztán rájössz, hogy Ismered a Wolf Mother zenéjét, de ha nem is, akkor is tuti hallottad valami gördeszkás konzol játékban és akkor majd beugrik, hogy igen. Ez nem az, viszont kicsit olyan. Ez egy nagybetűs öltönyös, ugrálós, kicsit stoneres rock zenekar, akik máshogy hozzák el nektek a kecske imádatát, mint ahogy eddig azt megszokhattátok

"A Hazai frontot az ANTAL, az AN kibaszott TAL zenekar új albumának lemezbemutató koncertje képviseli, és akik most végre kibújnak a barlangjukból, hogy letépjék az arcaitokat az új lemezük dalaival. Ők lesznek azok, akik a kriptaszagú pinceérzést meghozzák ezen az estén, hiszen a külföldi barátaink igen kis szinten vannak eme művészeti ágból kiművelve jelene esetben. Ők lesznek a szatan aznap este!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6213822238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum