RockStation

Dupla albumra gyúr a Devildriver

2018. április 12. - theshattered

devildriver_2016.jpgMég ki sem jött a június 6-ra tervezett feldolgozáslemez, az Outlaws 'Til the End, Dez Fafaráék már a következő anyagon dolgoznak. Anyagokon, helyesen. Ugyanis egy két részletbe szedett dupla albumot terveznek kiadni 2019-ben és 2020-ban. A korongokra már most 48 dal van kész, ezt fogják leredukálni a könnyebben emészthető 20-22 darabra.

Dez Fafara: "Az életünk albumát írjuk éppen - ezt már elmondhatom róla. Nem rejtek véka alá semmit, ez lesz a karrierünk legjobb lemeze. Ez lesz az a lemez, ami alapján a többi előadót viszonyítani fogják hozzánk, illetve minket is, ha már egyszer hallották.

A rajongók egy éven belül meg fogják kapni az albumot, ami azt jelenti, hogy idén már fel fogjuk venni. Kapni fogsz egy albumot 2019-ben és egyet 2020-ban. Így kellene a művészetnek mennie."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6413827810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum