RockStation

Kicsit mindenes lesz az új Devin Townsend album

2018. július 05. - theshattered

0devintownsend2017_51_eredmeny.jpgDevin Townsend, ahogy korábban is írtuk már korábban, a tervezett pihenő helyett ismét a stúdióban ügyködik, lévén száz körüli dalt halmozott fel újra egy nagyon rövid időtáv alatt. A kopasz (őrült) zseni egy ideje már ismertette a nagyvilággal, hogy Empath lesz majd a készülő csomag címe, de most az is kiderült egy nemrégiben adott interjújában, hogy stílusát tekintve elég szerteágazó lesz, a Strapping Young Lades idők felidézésétől kezdve szuper-progresszív csodákon át dallamos tételekig mindenre lehet majd számítani.

empath.jpg

Townsend azt is elárulta, hogy annyira elégedett a készülő anyaggal, hogy már azon kell gondolkodnia, milyen formában jelentesse majd meg: dupla lemezen, amit egyébként mindig is gagyinak talált, vagy egy lemezen sok bónusszal, vagy éppen a bónuszokat világszerte szétszórva. De még az is lehet, hogy a fennmaradó dalmennyiség a következő albumon (igen, már az is tervben van), a Mothon fog helyet kapni. A teljes interjú az alábbi:

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr114094135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum