RockStation

Stonedirt klip -és dalpremier, szeptemberben érkezik a Backlash-Zone lemez

2018. augusztus 09. - sunthatneversets

stonedirt_band_2018.jpg

Hat év után elkészült a budapesti Stonedirt új lemeze, a 2012-es Inherited Fever folytatása, amelyhez máris elérhető az első klipes nóta. A Desolation Hammer-hez még februárban forgattak videót, a thrasherek Backlash-Zone című harmadik lemeze pedig szeptember 14-én jelenik meg, első anyagukhoz hasonlóan a NAIL Records gondozásában. Az album a banda honlapján található előrendelői felületen megvásárolható pólóval is, vagy akár az előző lemezeikkel együtt különféle támogatói csomagban. (Fotó: Northern Lights Photo)


“Itt szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy megköszönjük a közreműködést azoknak akik végig nyelték velünk a port és szeszt a forgatás alatt!” - mondta a forgatással kapcsolatban a zenekar. “Csekkoljatok a Facebook oldalunkat ahova majd szépen folyamatosan kerülnek fel a lemezbemutató dátumaink és helyszíneink.”

Backlash-Zone lemez a Standing Waves stúdióban, Egerszalókon nyerte el a végső formáját Sohajda Péter és Badarász Béla (Burning Full Throttle) segítségével, a lemezborító frontját pedig Viszokai Krisztián “Mr Zero” készítette.

“Elég sokat kellett várni arra hogy újra egy nagylemezzel jelentkezzünk, de legalább, ahogy szoktuk, megint a tőlünk telhető maximumot nyújtottuk. Szerintünk izgalmas és sokoldalú lemez született, igazi old school és modern egyveleg.” - tették hozzá a srácok.

stonedirt_blacklash.jpg

STONEDIRT - BACKLASH-ZONE
(2018. 09. 14. / NAIL Records)
Steadfast
In Metal We Trust
Rebel Revolution
Unbreakable
Beyond Control
Worms of Despair
Cosy Coffin Rot
Desolation Hammer
Ambivalent Recreated Humanization

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1814170751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum