RockStation

Decemberben jön az új Within Temptation-album, itt egy dal róla

2018. szeptember 14. - theshattered

within_temptation_2018.jpg

Idén nem csak koncertet (december 12.), hanem még új nagylemezt is kapunk a Within Temptationtől. Két nappal a buli után, december 14-én jön majd a Resist című album, melyről The Reckoning címmel itt az első előzetes is. A dalban a Papa Roach frontembere Jacoby Shaddix vendégeskedik.

Sharon Den Adel: "Néha úgy érzem, a mai popzenéből hiányzik a lázadó él. Az volt a célunk, hogy összegyűjtsük az általunk készített dalmintákat, lecsupaszítsuk őket, amennyire csak lehet, ami miatt egy új zenei világ alapjait kaptuk meg, ami súlyosabb, mocskosabb és futurisztikusabb, mint bármi, amit eddig csináltunk. A Resist a mi újraformált metalunk. A mi módszerünk, hogy az élet egy friss megközelítését mutassuk meg, egy lázadó élét a modern zenének."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4814240091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum