RockStation

2019-ben búcsúturnéra indul a Kiss

2018. szeptember 20. - theshattered

endoftheroad.jpgA tegnap esti America's Got Talentben történt fellépés után a KISS bejelentette: jövőre elkezdi a búcsúzkodást a nagyközönségtől. Persze ez biztos nem egy pár hónapos kanyar lesz, ráadásul az ígéretek is nagyok, már csak azért kell majd szorítani, hogy a közelbe is ellátogassanak a veteránok.

"Minden, amit felépítettünk és meghódítottunk az elmúlt négy évtized alatt, nem jött volna létre azok nélkül a milliók nélkül szerte a világon, akik megtöltötték a klubokat, arénákat, stadionokat, ez alatt az időszak alatt. Ez azoknak a végső megünneplése lesz, akik láttak már minket, valamint az utolsó esély azoknak, akik nem. Kiss Army! Az utolsó turnénkon el fogunk köszönni az eddigi legnagyobb show-al, úgy fogunk távozni, ahogy berobbantunk: mocskosul és megállíthatatlanul."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3214250553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum