RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala /vol.45

2018. november 11. - sunthatneversets

don_gatto_2017.jpgVasárnap = Dalmegosztás. Mai összeállításunkban hazai hard- és deathcore, amcsi súlyozás és rapcore, no meg egy kis izland .... az is valami hardcore.

DON GATTO - Sink Without A Trace


A novemberi HammerWorld magazin mellékleteként jelenik meg a szekszárdi Don Gatto új, Sawdown című, 4 dalt tartalmazó EP-je. A héten debütált Sink Without A Trace című dalhoz forgatott videoklip fentebb nézhető meg.


THE SOUTHERN ORACLE - Skypusher


Az amerikai-lengyel IDIOTEQ felületén mutatta be a The Southern Oracle az első új dalát, a Skypushert, ami a zenekar decemberben megjelenő harmadik nagylemezét vezeti fel, amivel ténylegesen elkezdődik a zenekar új korszaka. 


CULT LEADER - Isolation in the Land of Milk and Honey


Pénteken jelent meg Salt Lake City hardcore/sludge/crust mestereinek a Cult Leadernek a második albuma A Patient Man címmel. Az album producere Kurt Ballou volt.


GREAT GRIEF - Ivory (Lie)


Hogy Izlandon mit szednek az emberek azt nem tudni, de az a pici ország annyi jó zenekart termel ki, hogy az bámulatos. Most példának okáért itt Great Grief a maga posthardcore-jával. Love, Lust and Greed című lemezük december 7-én érkezik, addig pedig fentebb az új daluk Ivory (Lie) címmel.


FEVER 333 - Burn It


Strenght In Numb333rs címmel január 18-án érkezik a Roadrunner gondozásában a rapcore szupergrupp Fever 333 első nagylemeze. A zenekart a volt letlive. énekes Jason Aalon Butler, a volt The Chariot gitáros Stevis Harrison és a  Night Verses dobosa Aric Improta allkotják. Ízelítőnek most egy új dal is van tőlük Burn It címmel, ráadásul egy elég ütős videó is társul hozzá.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3314363245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum