RockStation

Leégett Neil Young háza, Trumpot okolja érte

2018. november 12. - theshattered

neil-young.jpgA Kaliforniában tomboló tűzvész egyre több ember életét keseríti meg, ráadásul nagy részükről nem is tudunk kimondottan, mert nem a "híresek" közül valók. Tegnap Fred Durstről számoltunk be, ma Neil Young házának elvesztéséről hozunk pár gondolatot, melyért a gitáros egyenesen az amerikai elnököt okolja. Mármint a tűzvészért, persze.

"Kalifornia sebezhető. Nem a gyenge erdőgazdálkodás miatt, amit DT (a mi úgy nevezett elnökünk) szeretné, hogy gondoljunk. Az az igazság, hogy ez nem egy erdőtűz, ami éppen akkor tombol, amikor ezt írom. A klímaváltozás miatt vagyunk sebezhetőek. Az extrém időjárási események és az elhúzódó szárazság csak egy része az egésznek.

A hőmérséklet magasabb, mint valaha, az eddigi legmelegebb nyarat mérték. Ez sem segített. DT úgy látszik, mindent tagad (azért nem használom a hazug szót, mert rímel a tagadóra - angol nyelvben). Már igazán eljött az ideje, hogy leszámoljunk ezzel az alkalmatlan vezetővel. Talán az új kongresszusunk segíteni fog. Nagyon remélem, hogy így lesz.

Képzeljetek el egy vezetőt, aki ellenszegül a tudománynak, azt mondja, hogy ezeknek a minket érintő megoldásoknak nem kell az ő döntéshozásának a részének lenni. Képzeljetek el egy vezetőt, aki inkább magával foglalkozik, a kényelmes véleménnyel, amivel az embereket vezeti. Képzeljetek egy alkalmatlan vezetőt. Most pedig képzeljetek el egy odaillőt."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8814367529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alick 2018.11.12. 18:29:37

OK, utálja Trump-ot és most ehhez kapott némi aktualitást.

Dr.Démonmac1 2018.11.12. 19:21:38

Persze persze, még csak véletlenül sem a hülye helyre épített ház az oka.. Körbevéve fákkal.
Kaliforniában, meg mióta világ világ_mindig voltak_ erdőtüzek.
(Ettől függetlenül, a jelenlegi főgóré sztm egy idióta), de ezt a tüzet ne fogjuk már rá.
Építkezzenek vasbetonból, és ne az erdő szélére /bozótba.

gabroca 2018.11.12. 21:20:13

@Dr.Démonmac1: a kőházak is leégtek. DT-t az "okos amerikaiak" választották meg, jól illik hozzájuk. Egyszer remélem leég az egész nemzet (Arni időben gyere haza!)

ubermeister 2018.11.12. 21:31:13

Miután a valóban kretén DT ki lett osztva gondolom beszállt a 100/100-at fogyasztó limuzinba és kiment a slozira, mint a tehetséges honfitársai, akik napi 5-6 órát pöfögnek V8-al a dugókban
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum