RockStation

Ezek voltak a 2018-as év legjobb rock/metal lemezei a RockStation szerint

2018. december 08. - theshattered

hero-5.jpg

Szerdán végigcsemegézhettétek, hogy egyenként kinek mi volt a tíz legbecsesebb korongja ebből az évből (ezt IDE KATTINTVA frissíthetitek fel), most pedig megmutatjuk, hogy az összesített lista hogyan néz ki. Ez természetesen a személyenkénti lajstromok szummázásaként jött ki, szigorúan matematikai alapon, így olyan album nem lesz közötte, mely egyikünknél sem jelent meg, mint favorit, viszont amely sokunknál is előkelő helyen szerepel, bizony rendesen lenyomhatta többit. De akkor lássuk, milyen arcára emlékszünk majd 2018-nak!

Viszont előtte pár szó a metódusról, csak hogy mindenkinek tiszta legyen a "miért". Az egyéni listákon szereplő 1-10. közötti albumok rangjának megfelelő számok fordított értéke lett összeadva (értsd: az első 10, a második 9, stb.), majd pedig, hogy legyen súlya a többünknél is megjelenő korongoknak, plusz pontok kerültek rá az alapján, hogy hányunk listáján szerepelt az adott mű. Értelemszerűen holtversenynél az azonos rangsor elve lép életbe, így emiatt nem fogtok látni például 8., vagy épp 10. helyezettet, sőt az "alsóházban" a rengeteg egyenlő pont miatt nem is akartunk ítélkezni, így mindegyiküknél azonos sorszámot láthattok majd, ABC-ben jönnek majd az ottani indulók. De akkor elég a rizsából, íme a lista!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8114451580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum