RockStation

Megvan az utolsó Manowar-turné beugró gitárosa

2019. január 02. - theshattered

evmartelmanowar2018_638.jpgMegtalálta a pedofil tartalom birtoklása miatt hűvösre tett Karl Logan utódját az utolsó turnéját február 25-én megkezdő Manowar. A metallegendák egy rajongót, E.V. Martelt szerződtették le a pozícióra, aki évekig a hivatalos Manowar tribute zenekar gitárosa volt és mint egy igaz fanatikus, az összes Manowar-dalt fejből tudja.

Joey DeMaio: "Nem tudok senkiről, aki jobban megérdemelné, hogy a Manowarral játsszon, mint egy rajongó. Egy olyan rajongó, aki az egész életét a mi rajongóink és a mi zenénk iránt kötelezte el, aki bizonyította, hogy egy igazi Manowarrior!"

E.V. Martel: "Nem találok szavakat arra, hogy lehetőségem adódik a világ legnagyszerűbb rajongóinak játszani! Minden napomat a Manowar üzenete szerint élem: higgy magadban és a legvadabb álmaid is valóra válhatnak!"

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2714527868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum