RockStation

Még idén megjelenik az új Kvelertak!

2019. január 31. - theshattered

kvelertak_2018.jpgA black and rollban utazó Kvelertak 2019-re időzítette be az új, sorban negyedik nagylemezének a megjelenését. Az új énekessel, a tavaly csatlakozott Ivar Nikolaisennel készülő albumról persze azért még nem sok konkrétumot tudni, Vidar Landa is csak az énekesváltás körülményeiről osztott meg pár gondolatot.

"Az énekesváltás bizonyos értelemben gördülékenyen ment. Tudtuk, hogy Erlend ki akar lépni, meg hasonlók. Szerencsések voltunk, hogy megvolt Ivarral a közeli kapcsolat. Már nagyon régen a Kvelertak részese, korábban néhány dalban is énekelt háttérénekesként. Annak idején turnéztunk is együtt, így ténylegesen ő volt az egyetlen jelölt, akire gondoltunk, amikor Erlend először beszélt a kilépésről. Szerencsére Ivar is akarta ezt az egészet, nagyon klappolt minden, hála az égnek. Sokkal nehezebben ment volna, ha az énekeskeresésen és a meghallgatásokon keresztül kellett volna új frontembert találnunk. Nagyon szerencsések vagyunk, hogy így alakult."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8914599674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum