RockStation

Tom Savininél készül Corey Taylor új Slipknot-maszkja

2019. február 04. - theshattered

0slipknot2015_05.jpgA több legendás horrorfilm speciális effektjeiért felelős Tom Savini és csapata készíti Corey Taylor legújabb maszkját, ami a nyárra várható új Slipknot-lemez ciklusában fogja fedni az énekes arcát. Savini olyan filmeken dolgozott többek között, mint a Péntek 13, a Holtak Hajnala, vagy az Alkonyattól Pirkadatig.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Since I can’t show you the mask yet... here’s what we go through to have them made. So killer working with @thetomsavini @bakingjason and @necrodisco good people! Photo: @stubs_dsm

Corey Taylor (@coreytaylor) által megosztott bejegyzés,


"Megtisztelve érzem magam mostanában, mert az új dolgaimon Tom Savinivel dolgozhatok. Ő számomra olyan, mint egy keresztapa. Elmentem vele erre-arra, beszélgettem vele. Egy barátom révén ismertem meg, aki vele dolgozik. Így hárman, együtt találtuk ki az új maszkomat, nagyon rá vagyok cuppanva."

A Slipknot június 26-án a Volt Fesztiválon is tiszteletét fogja tenni, ahol az új maszkok mellett természetesen új zenét is fognak nekünk mutatni.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7514607024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum