RockStation

Gene Simmons szerint körülbelül kétszázmillió dollárt hoz majd a Kiss búcsúturnéja

2019. február 25. - theshattered

kiss-2018-credit-jen-rosenstein-671x377.jpgÍgy, ha már újra belelendült a Kiss az elköszönésbe, matekoztak is kicsit az érintettek. Gene Simmons úgy számol, hogy a két-három évesre tervezett kalapemelő kanyar akár nagyjából kétszázmillió zöldhasút is terem majd a zenekarnak, persze ez még csak a kiinduló összeg, erre még megyeget rá azért ez-az.

Gene Simmons: "Azt mondja, hogy Paul és én partnerek vagyunk, mindenki más alkalmazottja a szervezetnek. Mindenki nagyon szép gázsit kap. Nem akarok belemenni a részletekbe, de ez egy körülbelül százötven-kétszázmilliós bevételű turné lesz, nem számolva még a mellékes bevételeket, licenszeket, merchöt és az ilyesmiket. Ebben persze nincs benne, hogy ezek mellett fenntartjuk az éttermeinket, az állatorvosokat is ki kell fizetni, adományozunk, meg egyéb hasonlók. Milyen gáz már, amikor minden koncert előtt fellobogtatok egy csekket és mondogatom, hogy milyen rendes srác vagyok."

A teljes (angol nyelvű) cikk IDE KATTINTVA érhető el.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7614652773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum