RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2019/vol.11

2019. március 17. - sunthatneversets

baronesscolorclosefull-web.jpgEheti dalmegosztásunkban 30 év után visszatérő thrash/death ikon, ikon előtt tisztelgő redneck zúzda, némi progresszivitás, hazai thrash legenda és a metalzene Deadpoolja. 

POSSESSED - No More Room In Hell

Egy kicsit hosszú várakozási idő után (három évtized barátok közt sem olyan sok, haha), friss tétellel jelentkezett a Possessed. A veterán csapat a meglehetősen karcos No More Room In Hellt adta át a rajongóknak, mely a május 10-én érkező új nagylemezen, a Revelations Of Oblivionon fog helyet kapni. 


HELLYEAH - 333

A tavaly júniusban elhunyt ex-Pantera dobos, Vinnie Paul csapata, a Hellyeah egy utolsó album kiadására készül. A Kevin Churko producerrel készült felvételek jó részén még a dobos játéka hallható. Az egyelőre pontos megjelenési dátummal nem bíró lemezről az első dal 333 címmel debütált és egy videó is társul hozzá.


BARONESS - Borderlines

Ahogy várható is volt már a napokban, megjelent a Baroness új nagylemezének koncerteken már játszott új dalának, a Borderlinesnak a hivatalos videója. A Gold & Grey című nagylemez június 14-én fog érkezni, a napokban megmutatott borító és a teljes dallista is csekkolható lentebb. 


MOBY DICK - Valóság

Öt év után elkészült új lemezével a Moby Dick. A jövőre 40 éves magyar thrash legenda Terápia című lemezével április 20-án 14 friss thrash metal csapás érkezik a Hammer Records gondozásában, Havancsák Gyula (Accept, Annihilator, Brainstorm, Ensiferum, Stratovarius, Tyr, stb.) részletgazdag grafikájával a borítón, most pedig már meg is lehet hallgatni a sok éve várt új korong első dalát Valóság címmel. 


DEVIN TOWNSEND - Evermore

Alig két hét és megjelenik Devin Townsend legújabb nagylemeze, a rengeteg vendégzenészt és várhatóan szerteágazó muzikális felhozatalt produkáló Empath. A november 30-án nálunk is bemutatásra kerülő anyagról a zseniális Genesis után most az Evermore című tételt szemelte ki mézesmadzagnak a metalzene Deadpoolja, melyet egy cicás-űrutazós videóval támogatott meg. Mert az metal.  

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6714693154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum