RockStation

Fejlemények a Project Regeneration háza táján

Több kiadatlan Wayne Static tétel került elő

2019. március 27. - theshattered

static_x.jpgKicsit késni fog a kiadatlan Wayne Static és Static-X dalokat felvonultató, az elhunyt frontemberen kívül minden első albumos Static-X tagot felvonultató album, a Project Regeneration megjelenése. Mivel a munkák során több további, eddig kiadatlan tétel került elő, így a vártnál több időt és energiát kellett belenyomni az anyagba, de ennek köszönhetően jóval nagyobb arányban hallhatjuk a 2014-ben elhunyt énekes hangját.

A Project Regenerationhöz egyelőre kiadót keresnek, de ha megjelenik a cucc, az egészet egy világkörüli turnéval is meg fogják támogatni, összekötve a debütlemez, a Wisconsin Death Trip húsz éves évfordulós koncertkanyarjával. A tizenkét tételnek felén lehet majd hallani Wayne Static hangját, a fennmaradó hangszeres részeket a Campos, Fukuda, Ray tengely szolgáltatja majd.

Az ígéretek szerint, mihelyst meglesz a kiadó, jönnek majd a klipek és videók, az eddig kiadott (ideiglenes?) dalcímek: Road To Hell, Something Of My Own, Terminator Oscillator, Hollow, Disco Otsego. A vendégénekek a következő arcoktól várhatók: David Draiman (Disturbed), Ivan Moody (Five Finger Death Punch), Al Jourgensen (Ministry), Dez Fafara (Coal Chamber, Devildriver), Edsel Dope (Dope) és Burton C. Bell (Fear Factory).

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2914718791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum