RockStation

Combichrist: a KR3LL és a divideD nyitja a budapesti bulit

2019. május 02. - sunthatneversets

combichrist_01_oliverrath_kopie.jpg

A norvég énekessel dolgozó amerikai Combichrist rendszeres vendég nálunk, és az elektro-indusztriális, aggrotech brigád idén is útba ejti Budapestet. A koncert a Dürer Kertben lesz július 19-én.

Az amerikai industrial/aggrotech banda szinte napra pontosan egy évre legutóbbi budapesti koncertjük után tér vissza hozzánk, ezúttal a Dürer Kert színpadára.

A pesti bulit a a Junkies basszusgitáros Riki Church, valamint a Linda Daemon énekesnő vezette KR3LL, illetve a modern dallamos metalt elektronikával fűszerezve nyomató divideD zenekarok nyitják majd.

“Óriási megtiszteltetés ért minket a KR3LL-el! Miután már négyszer-ötször láttam élőben az egyik kedvenc zenekaromat, most lehetőséget kaptunk játszani előttük!!!! A Divided kezdi az estet, aztán KR3LL, és aztán.......COMBICHRIST Július 19.-én a Dürer Kertben!!!” - KR3LL

További infók a koncertekről ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8614797540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum