RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2019/vol.20

2019. május 19. - sunthatneversets

slipknot_2019.jpgEheti dalmegosztásunkban mainstream maszkos metal, floridai stoner/sludge, szupersztárok szupergruppja, duplikált lengyel blackmetal, és egykor szebb napokat látott angol grunge.

TORCHE - SLIDE

Bedobta a négy év szünet után megjelenő új nagylemezének, a július 5-re várható Admissionnek az első dalát a kisebb személyzeti változáson átesett Torche. A Slide egy egyszerűbb videót, vizualizációt is kapott.


SLIPKNOT - UNSAINTED 

Unsainted címen elérhetővé tette a Volt Fesztiválra is ellátogató Slipknot az augusztus 9-én megjelenő új nagylemezének, a We Are Not Your Kindnak a második (illetve első) előzetes dalát. Mint kiderült, a tavaly megjelent All Out Life nem lesz rajta a lemezen, viszont tizennégy másik tétel igen. Természetesen az új klippel az új maszkok is debütálnak, azt, hogy az év elején a zenekarral perbe keveredett Chris Fehn helyén ki perkázik egyelőre nem tudni.


HOLLYWOOD VAMPIRES - THE BOOGIEMAN SURPRISE

Körülbelül egy hónap és megjelenik a Joe Perryt, Johnny Deppet és Alice Coopert magába foglaló Hollywood Vampires új nagylemeze, a Rise. A nem kis nevekből álló trió a The Boogieman Surprise című dalt adta ki második csaliként (az első a Who's Laughing Now volt), ehhez egy koncertfelvételekből összerakott videó is készült.


BATUSHKA - CHAPTER I: THE EMPTINESS - POLUNOSZNICA

A két részre szakadt (Krzysztof Drabikowski vs. a zenekar többi tagja) Batushka többségi része is kiadta az első friss tételét. A Chapter I: The Emptiness - Polunosznica, vagy szláv írással Полунощница című tétel egy videót is kapott, maga a dal a Hospodi (vagy Господи) című nagylemezen fog megjelenni július 12-én a Metal Blade által.


BUSH - BULLET HOLES

Kiadta az első dalt a korábban már beígért, a Marilyn Manson mellől is ismert Tyler Bates-szel közösen összerakott új nagylemezének első dalát a Bush. A Bullet Holes a John Wick: Chapter 3 - Parabellum című filmben is felcsendül, melyből természetesen a dalhoz mellékelt videóban is megjelenik egy-két jelenet.  

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9014833168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum