RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2022/Vol38.

2022. szeptember 18. - sunthatneversets

torche_2021.jpgHeti dalmegosztásunkban elég súlyos arcok teszik tiszteletüket, legyen szó melodeth-től, a sludge-on át a noise rockig bármiről. Van köztük olyan is, aki utol jára teszi. /Fotó: Torche, Dan Almasy/

IN FLAMES - Foregone Pt. 1

Lehozta a legújabb kislemezdalát, a Foregone pt. 1-t az In Flames. A svédek ezzel együtt a következő nagylemezüket, a február 23-án megjelenő Foregone-t vezetik fel. Az eddig kiadott tételek révén igen karcosnak ígérkezik a csomag, amely erős visszakanyarodás lesz a zenekar korai éveihez.


TORCHE - It Never Began

Újdonatúj tételt szállított a Torche legénysége. Az It Never Began a zenekar Meshuggah-val közös USA-turnéjára hívja fel a figyelmet - ez a mi szempontunkból talán kevésbé érdekes. Viszont maga a nóta! Az remek, mint mindig! Üröm az örömben, hogy a zenekar a turné után feloszlik.


LORNA SHORE - Pain Remains I: Dancing Like Flames

A fájdalom témakörére épül a Lorna Shore új dalának, a Pain Remains I: Dancing Like Flames-nek a videója. A kliptrilógia első fejezeteként kiadott filmecske az alábbi, a folytatás várhatóan még az október 14-i lemezmegjelenés előtt megérkezik. De addig is érdemes odafigyelni erre a számra, mert a szokásos stíluselemek mellett semmi felesleges vadulás nincs.


SHOW ME THE BODY - We Came To Play

Következő nagylemezének kiadására készül a New York-i hardcore/noise csapat, a Show Me The Body. Mint minden csapat, ők is kiadták hozzá a friss lemezelőzetesüket, ez a We Came To Play címre hallgat. A csapat albuma, a Trouble The Water október 28-tól lesz elérhető. 


DEAD TO FALL - Rot & Decay

A Dead To Fall kedvelt, de alulértékelt zenekara volt a Victory Records-hoz tartozó metalcore bandáknak. Fel is oszlottak, de az év elején meglepetésszerűen elkezdték csepegtetni az új dalokat, emlynek sorában most a Rot & Decay a következő.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6917932841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum