RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2022/Vol30.

2022. július 24. - sunthatneversets

dead_cross_2022.jpgHeti dalmegosztásunkban erős mezőny tépi a húrokat és a hangszálakat. Most zömében a mainstream adja a heti ötös gerincét, amely kivételesen nem is öt hanem hat lett. /Fotó: Dead Cross - Becky DiGiglio/

MUSE - Killer Or Be Killed

Kiadta az augusztus 26-ra beütemezett nagylemezük, a Will Of The People következő előzetes kislemezdalát a Muse. A Paul McCartney-féle Live And Let Die mondanivalóját alapul vevő Kill Or Be Killed, ahogy a címe is mutatja, nem egy könnyed tétel, a dupla lábdob és még némi hörgés is belefért a merítésbe.


MEGADETH - Night Stalkers: Chapter II feat Ice-T

Kliptrilógiával vezeti fel a szeptember 2-re beütemezett nagylemezének, a The Sick, The Dying… And The Dead!-nek a megjelenését a Megadeth. Az elsőként kiadott We'll Be Back után az Ice T vendégszereplésével rögzített Night Stalkerst mutatták be. A hozzá forgatott kisfilm, ahogy várható is, az első nóta videójának a folytatása. 


OZZY OSBOURNE - Degradation Rules

Ahogy azt korábban írtuk Patient Number 9 címmel új lemezzel jelentkezik Ozzy Osbourne. A metallegenda rengeteg nagy nevet állított csatasorba az új albumon. Az Ordinary Man utódjára olyan arcokat jelentett be a korábbiakban, mint Chad Smith, Rob Trujillo, Duff McKagan, Tony Iommi, Eric Clapton, vagy a nemrég elhunyt Taylor Hawkins, viszont az öreg később is képes volt emelni a tétet: mint kiderült, a Pearl Jam gitárosa, Mike McCready és Josh Homme és Jeff Beck is ott lesz az anyagon. A címadó tétel korábban már megmutattuk, most pedig a volt Black Sabbath-os zenésztárs Tony Iommival közös Degradation Rules kerül terítékre.


SPITE - Dedication To Flesh

Megjött a Dedication To Flesh, a Spite új dala. A kvintett augusztus 19-én adja majd ki a hasonló című nagylemezét, melyről az említett tétel már a negyedik előzetes. 


SLIPKNOT - The Dying Song (Time To Sing)

Promózták, promózták és a héten be is futott az új Slipknot dal, melynek címe The Dying Song (Time to Sing). A dal a zenekar The End, So Far című nagylemezén kap majd helyet, amely szeptember 30-án érkezik a Roadrunner gondozásában. Az album producere Joe Barresi volt. Az új dal, videóstól fentebb csekkolható.

PLUSZ 1

DEAD CROSS - Reign Of Error

Jön a Dead Cross második nagylemeze, melyen ismét Mike Patton énekel, Dave Lombardo pedig dobol, de ettől még nem tudjuk, hogy a Covid-járvány okozta stressztől, a zenéléstől ideiglenesen visszavonult Patton milyen állapotban van. Reméljük attól függetlenül jóban, hogy ezt a lemezt még a Covid előtt vették fel és reméljük, hogy jól van Michael Crain gitáros is, akit rákkal kezeltek az elmúlt időszakban. A lemez október 28-án érkezik II címmel és bízunk benne, hogy turnéznak is vele. Fentebb meg itt egy új dal Reign Of Error címmel. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr117889123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum