RockStation

Koncertkiadvánnyal ünnepel a Saxon

2019. május 31. - theshattered

saxonnov2017promo_638.jpgAugusztus 2-án egy masszív kiadványt ad ki a már a negyvenedik évét taposó brit Saxon. A huszonkét nagylemezzel rendelkező veteránok a The Eagle Has Landed 40 (Live) címen fogják kiadni a mintegy negyven dalos, több helyszínen felvett, masszív anyagot, melyhez már egy előzetes és némi betekintés is készült, ezeket lentebb találjátok.

A háromlemezes, természetesen a zenekar minden korszakából összeszedett anyagon rajta lesz a Motörhead-klasszikus Ace Of Spades az azóta már elhunyt "Fast" Eddie Clarke játékával, a Lemmy és csapata előtt tisztelgő They Played Rock'N'Roll és a (ha már Motörhead-élmény, legyen tömény) Phil Campbellel előadott 747 (Strangers in the Night) is.

saxoneaglelanded40thannivbox2.jpg

saxoneaglelanded40thannivbox.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4814871976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum