RockStation

MOSHING ON ORFŰ 2019 - Páratlan gerilla-ajánlónk idén is szavatolja a masszív hedbenget!

2019. június 19. - Nemesúr

moshing_on_orfu_kiadvanyterv_2019_png_1_o.png

Hát, feleim, lassan segédbranddé válik a Moshing On Orfű. 2012 óta látogatom a fesztivált, és 2014 óta tehetem ezt minden évben akkreditált firkászként. 2017-ben és 2018-ban átálltunk a Moshing On Orfű füzetformátumára: az első és egyetlen fesztiválfanzinra Magyarországon, amit csak a Rockstatiönön érhettek el! Úgy tűnik, kultúrmissziónk sikerrel járt: bármerre fordulok, a FOO már nem alter/hippibölcsiként, hanem igenis akként a nívós kortárs hazai rockfesztként szerepel a köztudatban, ami. És mosht...

Most picit hátralépünk, mielőtt bele a közepébe. A FOO kiteljesedett, kinőtte magát, és idén már egy elég biztonságos, ám semmiképp sem unalmas alter/rap/rock/metal felhozatallal készülgetett fel ránk, mi pedig készülgetünk kikészülgetni rajta.

A szokásos nagy szavakkal dobálózós ajánlók helyett pedig ITT a mi menünk: egy alfától omegáig, 14:00-től az utolsó, 3:00-as buszig ütközés nélkül, nyílegyenesen végigjárható, súlyozott koncertmenetrend mindenkinek, aki nyitott az újra, de főleg a torzított gitárzajt csípi! Természetesen mindezt full mobil-kompatibilisen. Mentsétek el ezt az oldalt, aztán már csak annyi a dolgotok, hogy görgettek lefele, meg pipálgatjátok az ajánlatot a komákkal!

(Szerk.megj.: a Főszínpad a Csavargó Nagyszínpad; a Kisnagyszínpad az Eszik A Dönert A Nagyorrú Lányok Nagyszínpad nevet kapták a közönségszavazás tűzkeresztségében. Itt terjedelmi és közérthetőségi okokból rövidítettük őket erre és amarra. Szerintünk menni fog í]y is!) 

moshing_on_orfu_kiadvanyterv_2019_png_3_o_szerda.pngmoshing_on_orfu_kiadvanyterv_2019_png_5_o_csutortok.pngmoshing_on_orfu_kiadvanyterv_2019_png_8_o_pentek.pngmoshing_on_orfu_kiadvanyterv_2019_png_10_o_szombat.png

***UPDATE***

Sajnos egy váratlan technológiai szarviharnak (router, telefon, póttelefon, töltő, sim és cloud külön-külön, ám 2 napon belüli megzuhanásának) hála idén mégsem tudtunk nyomtatott Moshing On Orfüvet készíteni, avagy nyomdatervet feltölteni. Kibaszottul sajnáljuk. Az idei firkák, tippek-trükkök egy későbbi kiadványban kiadásra kerülnek.

Ja, és. Idén úgy álltam neki, hogy jövőre nem biztos, hogy lesz már MOO... Iszonyatos munka ezt egyetlen embernek legyártania, megrajzolnia, kinyomtattatnia, osztania, stb. Jó mulatság, férfimunka volt ez, de lassan meghaladja a kapacitásomat, anyagi- és időbeli kereteimet... Viszont így, a technológiai összeomlásnak hála valami kreatívval kárpótolunk még titeket, és EZ olyan ziher, mint minden_koncerten az AKELAAAAH! & OSSZIJÁN! & HOLAPOKOLGÉPKAZETTÁM szentháromság elorbákolása este 9 után.

A kultúrtettet tehát végrehajtottuk, 3 a magyar igazság, most jön a fesztiváli (kényszer)pihenő meg a gonzó voyeurködés rockerilag. Addig is: aki még nem, indítson, aki már ott, mentsen, osszon, vadásszon MOO'19-et! Többet kap, mint várná. 

És akkor én most futok is az oszkaromra, hogy este már a konzervszúnyogokat és a paparazzikat hessegetve éljem a backstagelangyos dréherek közti magasélet, lehetőleg SEEN-re meg Hobóra. Hasonjókat!

~

Ha tetszett, katt a névjegyre további írásaimért & Mátééra a fotós oldaláért!

https://m.blog.hu/ro/rockstation/image/rs_nevjegy_nemesur_nemes_mark_v3_png.png

rs_nevjegy_sir_tony_gabor_mate.png

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4514902120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum