RockStation

Tirpákcore / Köcsögmetál / Varánuszmetál az INSTANT-ban

2023. április 21. - sunthatneversets

2023. május 5-én egy színpadon az INSTANT-ban a Nefogazz!, a ZPZ és a Komodo. Akik komázzák, ha a zúzást nem kicsit bolond és vicces zenekarok teszik a talpuk alá, azoknak ez egy kötelező program!

A hazai metáltérben a köcsögmetáljával eddig egy kicsit légüres térben mozgó ZPZ méltó társra talál az utóbbi időben ismét aktív legendás Nefogazz!-ban. Korábban már többször felvetődött, hogy elkerülhetetlen, hogy a két őrült zenekar egyszer egy eseményen szerepeljen, ez most már realitás, ráadásul vendég a nem gyengén aprító Komodo lesz.

A felkészülés már megkezdődött:

A bulit a „varánuszmetál”-ban utazó, nagyon erős Komodo nyitja, akik mérgező harapásokkal és marcangolásokkal megfelelően elő fogják készíteni a terepet.

Meglepő lenne, ha ez a felhozatal az egyébként sem teljesen normális ZPZ-t nem spanolná a szokásosnál is feljebb, a potik mennek csutkára és menni fog az arcba a „Köcsögmajális”.

Már az remek hír, hogy a Nefogazz! újra aktív, itt most a hely, az idő és a csillagok együttállása is arra kell, hogy ösztönözzön, hogy „Szólj anyádnak, hozzon pénzt”, különben „Szléjerverlek”.

Ez egy komoly INSTANT MÁJUSFA SZÁLLÍTÁS lesz! Facebook event ITT.

Helyszín: Instant (1073 Budapest, Akácfa u. 51.)
MENETREND
19:00 - Kapunyitás
19:30 - Komodo
20:30 - ZPZ
21:50 - Nefogazz!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9718104820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum