RockStation

Meghalt Ambrus Zoltán, az Irigy Hónaljmirigy korábbi gitárosa

2019. július 08. - theshattered

ambrus_zoltan2-800x450.jpgÖtvennégy éves korában elhuny Ambrus Zoltán, gitáros, akit a nagyközönség leginkább az Irigy Hónaljmirigyből ismerhet. A korábban a Légió, Sámán és az Árkádok, az utóbbi időben (azaz a balesete és a 'Mirigyből való távozása után) az Alcoholban és a Hello, Mister!-ben játszó Ambrus halálának oka nem ismert, ezt a család kérésére a későbbiekben sem fogják közzé tenni.

Az Irigy Hónaljmirigy közleménye a következő: "Nyugodj békében Zoli! Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a mai napon életének 54. évében hosszan tartó súlyos betegség után elhunyt Ambrus Zoltán az Irigy Hónaljmirigy együttes örökös tagja. Nincsenek szavaink, csak a mérhetetlen fájdalom és a gyász. A család kérésére további információt nem kívánunk közölni, ezért kérünk mindenkit - elsősorban a média munkatársait -, hogy ezt tartsák tiszteletben! Köszönjük a megértést!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr914931246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2019.07.08. 19:38:02

Nyugodj békében!
Ugyanaz a lökött kölyök maradsz.

acycloren 2019.07.08. 23:05:10

Khm, az Alcohol együttesben játszott 2012 óta... aki követte a vele kapcsolatos híreket, annak összeáll a kép. Sajnálom őt. Sokak alól csúszik ki a talaj és lépnek erre az útra, a családomban is előfordult már. Egy baleset, munkanélküliség, nyugdíjba vonulás. Valamivel ki kell tölteni az űrt.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum