RockStation

No More Void - Új dal és videó a Pit Of Sarontól

2019. július 08. - sunthatneversets

pit_of_saron_2.jpg

A debreceni Pit of Saron tavaly decemberben jelentkezett egy újdonsággal, méghozzá egy Tiësto-feldolgozással, amelyben egyúttal új énekesük, Kiss Ádám (Dash) is bemutatkozott. Azóta szépen-csendben dalokat írnak, amelyekről folyamatosan rántják majd le a leplet. Közülük itt is az első egy videóklip formájában, ez a No More Void címet kapta.

A zenekar terveiről Ádám mesélt néhány mondatban:
„A közeljövőben meg fog jelenni három dalunk, amiből a klipes az egyik. A három szám egy 12 számos album része, amit négy részletben hozunk ki. Így kevesebb ideig vagyunk “csendben”, valamint a koncertekre is könnyebben tudunk készülni, munka mellett. A számokat a debreceni MMP stúdióban vettük fel, a klipet pedig a Hangszerarzenál új debreceni üzletében forgattuk az Atomic Mediával.”

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7614931126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum