RockStation

Gone Too Soon - Elhunyt énekesekre (is) emlékezik Scott Stapp

2019. július 13. - theshattered

scott-stapp-sebastian-smith-purpose-for-pain.pngA közelmúltban elhunyt Chris Cornellre, Chester Benningtonra és Princere (is) emlékezik a legutóbb kiadott dalában Scott Stapp. A jövő hét pénteken új lemezzel, a The Space Between the Shadowszal jelentkező Creed-frontember egy, a hangulathoz illő dalszöveges videóval együtt adta ki a nótát, melyet az alábbiakban találtok meg.

"Körülbelül akkoriban, amikor Chester meghalt, amikor még Cornell halálából épültünk fel, olvastam a híreket és láttam, hogy az égbe szökött az amerikai veteránok öngyilkossági rátája, ráadásul mindegyikük túladagolta a heroint, drog- és opiátfüggő volt. Aztán ott vannak az iskolai lövöldözések. Ezek mind olyan dolgok, melyek egyszerre ütöttek szíven. Szóval ezt a dalt egy sor olyan esemény inspirálta, amelyek egyszer csak felhalmozódtak és hatással voltak rám, mint emberi lényre. Egyesével is."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr814941838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum