RockStation

Újabb szólódalt mutatott Scott Stapp

2024. január 29. - moravsky_vrabec

scottstapp2023.jpg

A Creed frontembere, a szólóban is sikeres és elismert Scott Stapp márciusban jelentkezik új nagylemezzel. A napokban már a negyedik előzetes dalt mutatta meg róla.

Mozgalmas év vár Scott Stapp-re, ugyanis a friss szólóalbuma mellett a Creed visszatérése is idénre lett beütemezve. A lemez a Higher Power címet kapta, és március 15-én jelenik majd meg. Scott és csapata már a negyedik dalt tette közzé a friss csomagból, ennek címe Deadman's Trigger, és a szokottnál szigorúbb hangvételű. A dalhoz egy vadnyugati hangulatú dalszöveges videó is készült, lejjebb pedig mutatjuk a dallistát és a borítót is. Még egy apróság: a lemezen vendéggitározó, és néhány dalban társszerző Yiannis Papadopoulost ne tévesszétek össze Yannis-szal, a Beast In Black énekesével, csupán a nevük hasonló. 

Scott Stapp - Higher Power dallista 

01. Higher Power
02. Deadman's Trigger
03. When Love Is Not Enough
04. What I Deserve (feat. Yiannis Papadopoulos)
05. If These Walls Could Talk (feat. Dorothy)
06. Black Butterfly
07. Quicksand (feat. Yiannis Papadopoulos)
08. Youre Not Alone
09. Dancing In The Rain (feat. Yiannis Papadopoulos)
10. Weight Of The World

scottstapphigherpowerlp.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2018312627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum