RockStation

Klasszik thrash/death-ben vonul a Creeping Death

2019. július 24. - theshattered

creepingdeath2019.jpgNéhány EP után úgy döntött az USA-illetőségű Creeping Death, hogy ideje odacsapni egy nagylemezzel is. A jó, nyers, igazából kellemesen klasszikus death/thrash-t nyomató kvartett egy klipet is készített, a Bloodlust Contamination lentebb látható, hallható, a Wretched Illusions szeptember 27-én jelenik meg.

"Ezzel az albummal megpróbáltuk kihívás elé állítani magunkat és egy következő szintre emelni a hangzásunkat. A Wretched Illusions sokkal inkább belemászik az arcodba, sokkal metalabb, mint eddig, de még mindig 100%-ig Creeping Death. A Bloodlust Contamination című dal és annak videója annak az intenzitásnak az ízét adja át, amely az egész új lemezt jellemezni fogja. Nagyon hálásak vagyunk, hogy élni tudunk a nekünk felkínált lehetőségek legtöbbjével, még ha kicsit megkésve is. Találkozunk az úton!"

A zenekar, habár innen nézve talán kicsit irreleváns, de a High On Fire-rel, a Power Trippel és a Devil Masterrel fog USA-turnéra indulni.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2414977968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum