RockStation

Ácsi egy pillanatra! - Új dalt adott ki az Enter Shikari

2019. augusztus 13. - theshattered

enter-shikari-tom-pullen.jpgIgaz, élőben már jó ideje játszotta, de stúdióverziót - eddig - nem adott ki a Stop The Clocks című dalához az Enter Shikari. Nos, eljött ez a nap, íme a dal a maga teljes valójában, Rou Reynolds azt is elárulta, hogy miért volt ez a késés.

"2018 volt az első olyan év az Enter Shikari profi karrierje alatt, amikor nem adtunk ki egy új dalt sem. Nagyon jól esett nekünk, hogy a The Spark mennyire megérintette az embereket és azt akartuk, hogy meglegyen a lemeznek a maga tere... De nem akartunk lustálkodni sem, így belefogtunk egy új dalba az év vége felé. Ha láttatok minket mostanában élőben, volt lehetőségetek hallani a Stop The Clocks-t. Ez egy vidám post-punk pop dal az emberi kapcsolatok öröméről.

Amikor valaki nyitott és őszintén beszél a sebezhetőségeiről, mások együtt tudnak érezni vele és akkor mindannyian erősnek érezhetjük magunkat, egyfajta biztonságérzetet ad. Megnyugvást, melegséget, szabadságot ad és az évtizedek megbélyegzettsége után segít kilábalni a mentális egészségi gondokból is. Egyfajta irányadó fény ezekben a bonyolult és visszafelé fejlődő időkben."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3715007160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum