RockStation

Négydalos EP-vel készül a Behemoth - A balti államoknak

2019. augusztus 29. - theshattered

behemoth_2018.PNGO Pentagram Ignis címen egy limitált, négydalos kislemezzel fog jelentkezni a jövő februárban a Slipknot társaságában Budapestre látogató Behemoth. A black-alapcsapat a balti turné állomásain fogja értékesíteni a címadó dal mellett három élő felvételt tartalmazó kiadványt, mely mindössze 333 példányban fog megjelenni, mindegyike a zenekar tagjai által dedikálva.

opentagramignis.jpg

A oldal
1. O Pentagram Ignis
2. Sabbath Mater (Live)

B oldal
1. Wolves ov Siberia (Live)
2. Ecclesia Diabolica Catholica (Live)

Nergal: "Az Ecclesia Diabolica Baltica turné nem csak az eddigi leginnovatívabb koncertprodukciónkat és egy meglepő dallistát hoz majd, de egy új, különleges kiadványt is, melyet kimondottan erre a turnéra készítettünk.

Rengeteg új dolog kerül majd ott bemutatásra, de a legfontosabb a csodálatos tízhüvelykes EP, az O Pentagram Ignis, ami szigorúan limitált mennyiségben lesz elérhető, csakis ezeken a szeptemberi és októberi koncerteken."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr10015029290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum