RockStation

You're Gonna Pay - Egyperces darával oktat az Agnostic Front

2019. szeptember 06. - theshattered

af2019.jpgAmellett, hogy The Godfathers Of Hardcore címen egy koncertlemezzel is kiegészített dokumentumfilm kerül majd a boltokba az Agostic Fronttól, a méltán a HC Keresztapjai titulust viselő csapat az új dalokról sem feledkezik meg. Az I Remember címen megjelenő háromdalos EP-ről a You're Gonna Pay című darát be is mutatta a harminc évnél is régebben létező gárda, ezt a részletekkel együtt lentebb találjátok meg.

Az EP pontos dallistája a következő:

1. I Remember
2. Get Loud
3. You're Gonna Pay

A már említett, a több, mint három dekádnyi múltra visszatekintő zenekar történetét feldolgozó dokumentumfilm (ennek az előzetese látható itt, fentebb) Blu-ray kiadásához járó koncertlemezen ezeket a dalokat találja majd az arra beruházó fanatikus:

  1. Blind Justice
  2. Last Warning
  3. Crucified
  4. Paulie The Beer Drinking Dog
  5. For My Family
  6. Friend Or Foe
  7. Victim In Pain

Ha valakit érdekelne, a dokumentumfilmet ITT, a kislemezt ITT tudjátok megvenni. A nem is olyan régen a Sportalshowban telházas bulit adott csapat legújabb nagylemeze, melyen az EP két nótája is helyet kap majd, Get Loud! címen fog megjelenni az ősz folyamán.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr215042590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum