RockStation

Megjelent a PLASTICOCEAN Békétlen című lemeze

2019. október 01. - sunthatneversets

plasticocean.jpg

Míg az első, Wave című albumon angol nyelvű dalok sorakoztak, addig a soproni zenekar új lemezén már csak magyar szövegek hallhatók és hangzásban is eltér a megszokottaktól. "A zenekar küldetése és célja a rock zenei piac azon körének megtalálása, akik mást szeretnének hallani, mint a megszokott" - fogalmazott a zenekar. A dalok az év első felében születtek, a zenekar tavasszal vonult Simon István (NO SILENCE) stúdiójába.

A lemezen helyet kapott egy plusz szerzemény, a Megérkeztél. A dalt énekesük Geo, a kislányának írta születése napján. "Ragaszkodtunk hozzá, hogy a lemezre kerüljön, hiszen mi is úgy vártuk Őt, ahogy családja. Szövegileg és hangulatilag kissé eltér a többi daltól, de pont ettől szerethető, hogy ilyen szép esemény ihlette.”

A zenekar 6 állomásos országos lemezbemutató turnéra indul, amelynek helyszínei a Facebook oldalukon megtalálhatók. Az első állomás október 5-én a ROBOT-ban lesz, ahol a merch mellett már legújabb Békétlen című nagylemez is megvásárolható. Az este vendégei a Sour Smile és a Mirror zenekarok lesznek.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1115185004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum