RockStation

Selfless Abuse – The Show

2019. október 01. - rockstation

selflessabusetheshow.jpgNégy év hallgatás után debütál  a 2019 elején visszatérő és újraalakult, debreceni metalcore csapat, a Selfless Abuse a The Show című új Single-je és a hozzá forgatott klip.

A The Show egy vérbeli visszatérő dal, image klipet kapott és a szövegben is megjelenik a zenekar visszatérése. E mellett a szabadságról és egy k*rva nagy buliról szól, melyet a rock’n’roll nyújt. A dalt az Andrej Home Studio-ban, azaz a MAG zenekaros Karácsony Andrásnál rögzítettük és mixeltük, a mastert pedig a No Silence Studios csinálta. Büszkék vagyunk rá, pontosan tudtuk mit akarunk elérni vele és sikerült is. Tele vagyunk ötletekkel és új dalokkal, szóval októberben forgatjuk a következő klipet, semmiképp sincs megállás! Alig várjuk, hogy országszerte élőben is megszólaltassuk régi és új dalaink. Energetikus és brutál műsorral készülünk. Mindezek mellett nagy örömünkre szolgál, hogy a Metal.hu mögénk állt, mindenképp nagy segítségünkre vannak és lesznek. ” – mesélte Gyarmati Dominik, a zenekar gitárosa.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2215185150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum