RockStation

Januárban jön az Apocalyptica új lemeze!

2019. október 04. - theshattered

apocalyptica2019.jpgNem üres kézzel fog Budapestre érkezni az Apocalyptica! A Sabaton társaságában február 22-én a Papp László Sportarénában fellépő finn csellómetalosok az addigra már több, mint egy hónapja megjelent nagylemezüknek, a négy év szünet után megjelent Cell-0-nak a kiemelt nótáit is be fogja rakni a szettbe. Ezek közül egyet, az Ashes Of The Modern Worldöt már be is mutatták az ezúttal ismét instrumetálisban nyomuló arcok, ezt lentebb találjátok meg.

apocalypticacellocd.jpg

1. Ashes of the Modern World
2. Cell-0
3. Rise
4. En Route to Mayhem
5. Call My Name
6. Fire & Ice
7. Scream for the Silent
8. Catharsis
9. Beyond the Stars

A zenekari bejelentés így hangzik: "Dalszövegek nélkül nehéz megfogalmazni, de a Cell-0-n az univerzumunk olyan részleteit találtuk meg, melyeket azelőtt nem ismertünk. A milliónyi hangjegy úgy építi fel a zenét, mint ahogy a milliónyi sejt egy élő testet, amikor elképzeled ezt az egész folyamatot, mind hasonló módon játszódik le."

Eicca Toppinen: "Az új daloknak annyi rétege van és annyira összetettek, hogy nem lehet minden esetben könnyen kiszúrni, miről is szólnak. De szerintem ez az instrumentális zene egyik szépsége, hogy a hallgató szabadon, többféleképpen is értelmezheti ugyanazt a dalt. Ez az egyik indok arra, hogy miért nem akarjuk elmagyarázni azok jelentését, mielőtt hallhatnák őket."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1015191826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum