RockStation

Újabb dalt adott ki az A Day To Remember

2019. november 24. - theshattered

a-day-to-remember-2019.jpgIgaz, kicsit csúszik a friss lemez megjelenése, az A Day To Remember mégsem hagyja, hogy éhezzen a rajongók füle világa. A csapat a Resentment című tétellel mutatja meg, hogy azért már nagyjából van kész anyag a raktárban, mely már a második nyilvános tétel a You're Welcome című anyagról. A korábban kiadott Degenerates szintén itt figyel a lejátszóban.

Jerry McKinnon: "Az egész lényege számomra az volt, hogy használjuk az A Day To Remember formulát, azt, amit mindenki ismer és szeret már, de rakjunk bele modern hatásokat is. Rakjunk bele modern dalszerkezeteket, egy kis refrént a nagy zúzdába és az egészet a zenekar játssza, ne valami elektronikus kütyü. Használjuk fel ezeket az elemeket az összkép javítására, de hagyjuk meg az A Day To Remember hangzást is, szórakozzunk kicsit a dalszerkezettel és egy kis modern felépítéssel, de hagyjuk meg a bennünk lévő súlyosságot is. Egyszerűen őrület volt!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4315320512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum