RockStation

Új dalok érkeznek jövőre a Converge-től!

2019. december 11. - theshattered

convergebandjune2018_638.jpgJacob Bannon elmondása szerint azért nem jött ki új dal idén a Converge-től, mert rengeteg dolgon ügyködtek idén. Viszont az ígéretei szerint a jövő év egy masszív időszak lesz a zenekar számára, ami csak egyvalamit jelenthet: új nótára, nótákra, netán nagylemezre készülnek! Egy jó Converge sosem rossz, főleg, hogy újra elindulni látszik a csapat: a The Dusk In Us tavalyelőtt került a boltokba - előtte öt évet kellett várni a friss nagylemezre.

"Köszönjük mindenkinek, aki 2019-ben Converget hallgatott a Spotifyon. Habár nem adtunk ki semmilyen új dalt, rengeteg dolgon ügyködtünk. 2020 úgy néz ki, egy súlyos év lesz a Convegre világában, készüljetek..."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2215347780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum