RockStation

Új dallal nyitja az évet a KIES

2020. január 02. - sunthatneversets

kies_promo_2020.jpg

Íme a KIES legújabb dala, Az egyetlen, mely az első magyar videóklip 2020-ban, - mivel 1-én, 0 óra után pár perccel debütált -, valamint ez az a dal amivel a srácok bejutottak a DAL 2020 versenyébe.

"Szerettük volna, valamilyen különleges formában indítani a 2020-as évet, ezért úgy döntöttünk, hogy rendhagyó módon az új év első perceiben debütáltatjuk a legújabb dalunkat, melyre forgattunk egy time-laps videót. ‘Az egyetlen’ egy olyan tétel a februárban érkező 3. nagylemezünkről, mely megerősíti azt az állításunkat, miszerint a lemez dalai mind stílusukban, mind szövegileg eléggé szerteágazóak lesznek. Lesz rajta punkosabb tétel, mint a már nemrég megjelent ‘Nincs az a sor…” vagy metálosabb, mint a ‘Megfordítanám’ de akad majd rajta screamelősebb tétel is, vagy épp melankólikusabb, mind ez Kies-es köntösben."

A lemezbemutató február 28-án lesz az A38 hajón, a német Blackout Promblems társaságában.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4115379768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum