RockStation

Három csendes kívánság - Új akusztikus dal a Stone Temple Pilotstól

2020. január 10. - theshattered

stone-temple-pilots-with-jeff-gutt-2017.jpgKiadta a február 10-én megjelenő akusztikus albumának, a Perdidának a második lemezelőzetes dalát a Stone Temple Pilots. A Three Wishes, ahogy az elődje is, a Fare Thee Weel lentebb hallgatható meg. A csapat a koronggal egy akusztikus turnét is beröffent, igaz, ennek az állomásai egyelőre csak a tengeren túlra koncentrálódnak.

Dean DeLeo: "Át kell élned ahhoz, hogy egy ilyen lemezt meg tudj írni. Ez a lemez egy kép arról, hol is tartunk most."

Robert DeLeo: "Amikor nehéz helyzetek adódtak az életemben, tudtam, hogy a legjobb kezelés az, ha leülök és őszinte beszélgetést folytatok a gitárommal."

Eric Kretz: "Már nagyon régen el szerettünk volna készíteni egy Perdidához hasonló lemezt. 1993-ban felléptünk az MTV Unpluggedban, rendszeresen vannak mini akusztikus szettjeink a koncerteken, így amikor Robert és Dean a tavalyi USA-turnén megmutatták az új ötleteiket, egyből tudtuk, hogy itt az ideje egy akusztikus albumnak."

Jeff Gutt: "Ez egy érzelmileg őszinte lemez, mindennek úgy kellett megszületnie, hogy összecsengjen a dalokkal. Olyan sérülékenynek kellett lennem a szövegek megírása közben, mint Deannek és Robertnek a dalírás alatt."

stpperdidabigger.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7315401834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum